Vandaag begint jouw nieuwe, gezonde leven met Paleo!

Afvallen, fitter en gezonder lichaam, niet meer ziek -> PALEO

Vandaag begint jouw nieuwe, gezonde leven met Paleo!

 

 

Welkom op mijn website over Paleo! Jij hebt een goede keuze gemaakt om deze website te bezoeken, want hier vind je alles over de Paleo-levensstijl. Voordat je verder leest wil ik je eerst een paar vragen stellen

 
 • Heb jij genoeg van je eigen lichaam?
 • Wil je afvallen zonder daarvoor je zelf te moeten uithongeren?
 • Word je ook moedeloos van alle geprobeerde diëten die toch niet helpen?
 • Wil jij gewoon fit en energiek worden, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen?
 • Ben jij bereid om elke dag lekker te eten en ondertussen af te vallen?

Als jij op één of meer vragen ‘Ja’ hebt geantwoord, is Paleo helemaal geschikt voor jou

Het is goed mogelijk dat jij nu voor het eerst in aanraking komt met Paleo en daarom zal ik je vandaag uitleggen wat het precies inhoudt en wat het voordeel is voor jou. Maar eerst zal ik even vertellen hoe ik zelf op Paleo ben gekomen…


Mijn paleo avontuur is zo begonnen…

Jaren geleden op de middelbare school vond ik mezelf te dik. Ik besloot toen om een duur sportschoolabonnement te kopen en onder begeleiding van een personal coach kreeg ik een op maat gemaakt programma om zoveel mogelijk af te vallen. Ik trainde 4 keer per week en ik kreeg ook de opdracht mee om goed op mijn voeding te letten. Echter, wat ik ook probeerde, de kilo’s gingen er niet af en een strakkere buik kreeg ik al helemaal niet. Na zes maanden zonder resultaat heb ik de sportschool achter me gelaten. Ik was namelijk op internet op het spoor gekomen van een fenomeen dat in de VS razend populair is: Paleo.

‘Wat zie jij er goed uit, nieuw dieet?’ ‘Nee, Paleo it is!’

Ik ben me gaan verdiepen in Paleo, omdat ik graag wilde weten wat het nou precies was. Al snel ontdekte ik dat Paleo veel meer was dan een simpel dieet, het is een complete levensstijl. Ik verzamelde informatie en met hulp van een fitnesscoach die Paleo kende vanuit de Verenigde Staten ben ik begonnen met het programma. Drie maanden lang deed ik aan Paleo en ik was volledig verkocht. Ik viel af, ik kreeg een strakker lichaam en ik zat vol met energie. En het grootste voordeel: het kost bijna niets. Ik ben zo enthousiast over Paleo dat ik de kennis en de ervaring graag wil delen met iedereen.

”Paleo is veel meer dan een dieet, het is een complete levensstijl’

Wat is Paleo?

Wat is dat dan, dat Paleo? Paleo is geen simpel dieet, het is een complete levensstijl. Paleo-aanhangers leven als hun voorouders en dat houdt in dat hun voedselpatroon alleen bestaat uit natuurlijke en pure producten, die vroeger ook al gegeten en gedronken werden. De huidige voedselindustrie werkt voornamelijk met kunstmatige voedingsstoffen. Deze zijn misschien wel lekker, maar lang niet zo gezond als de voedingsstoffen die je uit natuurlijke producten haalt. Het voedsel van Paleo barst van de mineralen, vitaminen en andere gezonde voedingsstoffen en elk gerecht bevat de juiste balans van gezond voedsel.

De waarheid van Paleo

Paleo is anders dan de meeste diëten die je waarschijnlijk geprobeerd hebt. Altijd wordt er beloof dat je binnen enkele weken kilo’s kan afvallen. Dit zijn fabeltjes en als je begint met Paleo hoef je dit ook niet te verwachten. Wat mag je dan wel verwachten?

 
 • Gezond en fit lichaam – Paleo-gerechten zitten vol met gezonde voedingsstoffen. Wanneer je de Paleo-levensstijl gedurende enkele weken of maanden aanhoudt, zul je merken dat je lichaam gezonder en fitter wordt. Dit is gemakkelijk terug te zien in de gezonde huid.
 • Afvallen – Het Paleo-voedingspatroon is vooral gericht op een gezonder lichaam, maar je zult zeker ook kilo’s gaan afvallen. Door de juiste voeding binnen te krijgen, komt je lichaam namelijk in de juiste verbrandingsmodus. Als vanzelf ga je vervolgens afvallen.
 • Meer energie – Met Paleo hoef je jezelf niet uit te hongeren, zoals vaak het geval is bij andere diëten. Je krijgt juist voedsel binnen met hoge energiewaardes, zodat je energieker wordt. Handig omdat extra bewegen ook een onderdeel is van Paleo.
 • Betere weerstand, minder ziek – Je eet met Paleo alleen nog maar gezond en met de vitaminen en mineralen die je binnen krijgt, versterk je jouw lichaam ook intern. De weerstand wordt verhoogd en je bent minder vatbaar voor ziektes. Dit geldt niet alleen voor griep of verkoudheid, maar ook voor chronische ziektes of kanker.


Vet is niet slecht, Paleo bewijst het!

Vet weer welkom binnen Paleo
Jarenlang gingen dieetgoeroes er vanuit dat er zo min mogelijk vet gegeten moest worden als je wilt afvallen. Maar er werd vaak vergeten dat vet essentieel is voor de verbranding binnen het lichaam. Zonder vet is het lichaam namelijk niet in staat om voldoende energie te leveren en dit is ook één van de redenen waarom je je altijd zo slap voelt bij het volgen van een dieet.

Ten eerste eet je veel te weinig, waardoor je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. Ten tweede heb je een tekort aan vet, waardoor er geen verbranding kan plaatsvinden met als gevolg een tekort aan energie. Binnen de Paleo-levensstijl is vet geaccepteerd als belangrijke brandstof voor het lichaam.

Schermafbeelding 2014-08-04 om 14.23.12  Weinig eten = weinig voeding Schermafbeelding 2014-08-04 om 14.23.12  Geen vet = geen verbranding


Meer vet, minder koolhydraten, afvallen maar!

Met de Paleo-gerechten krijg je de juiste hoeveelheid gezonde vetten binnen. Juist het overschot aan koolhydraten wordt in de ban gedaan binnen Paleo. Koolhydraten zijn nodig voor de energie, maar een overschot aan deze suikers wordt door het lichaam opgeslagen als vet en dat willen we nou juist niet binnen Paleo.

We eten teveel suiker!

De huidige voedselindustrie is gericht op zoveel mogelijk eten en drinken verkopen aan de consument. Het gaat om de producenten niet om jouw gezondheid, het gaat om hun eigen verkoop. Op zich hebben ze daar het recht toe, maar voor jou en mij betekent dit dat we een stuk bewuster met ons voedsel moeten omgaan. Teveel suiker is namelijk voor niemand goed. Een teveel aan koolhydraten wordt namelijk door het lichaam omgezet in extra vet en dat betekent dat je juist geen strakker lichaam krijgt.

‘Wie wil nou niet gezond en lekker eten en ondertussen afvallen en fitter worden?’

De Paleo-levensstijl is dus gericht op een forse vermindering van het aantal koolhydraten dat je per dag binnenkrijgt. Natuurlijk zijn suikers belangrijk voor de energie en bevatten de Paleo-ingrediënten voldoende koolhydraten om niet futloos te worden. De Paleo-levensstijl zal nooit bepaalde producten verbieden, wel wordt er aangeraden om een aantal producten te vermijden bij jouw dagelijkse voedselinname. Het gaat om de volgende producten:

 • Aardappelen
 • Snoep
 • Drop
 • Chips
 • Sausjes
 • Koekjes
 • Frisdrank
 • Vruchtensap
 • Pasta
 • Eierkoeken


’5x TEVEEL suiker, dat is voor niemand goed’

Waarom is het nodig om deze producten zoveel mogelijk te vermijden? Dat komt door het hoge suikergehalte van deze producten. Ons lichaam is ingesteld op ongeveer 80 gram koolhydraten per dag. Maar met de tussendoortjes en de producten die in het bovenstaande lijstje staan komen we aan ongeveer 400 gram koolhydraten per dag. Dat betekent dat ons lichaam slechts 20% van onze suikerconsumptie kan verwerken en de overige 80% (!) wordt opgeslagen als vet. Dat is toch niet de bedoeling van een gezond voedingspatroon?

‘This lifestyle will change your life, for sure!’

Maar het is toch lekker en gezond?
Van een aantal producten uit het bovenstaande lijstje weten we dat ze vooral lekker zijn, maar niet gezond. Ik heb het dan over snoep, drop en koekjes. Het is helemaal niet erg om af en toe eens een koekje te nemen binnen Paleo, al is het beter van niet, maar het is een kwestie van niet te overdrijven. Het Paleo-voedingspatroon zegt echt niet dat je direct een balansdag moet houden wanneer je een keer een dropje hebt genomen, maar zorg er voor dat het bij een dropje blijft en niet de hele zak. Dan zijn er nog de producten die gezond lijken, zoals vruchtensappen en pasta.

De boosdoeners van de voedselindustrie!

Ten eerste de vruchtensappen, deze zitten voornamelijk vol met suiker. Als je lekker wilt genieten van fruit is het beter om de pure vruchten te eten, in plaats van alleen het sap. Ten tweede pasta. Het klopt inderdaad dat veel duursporters, waaronder wielrenners, voor de wedstrijd een bord pasta wegwerken. Echter, dit is niet om de gezondheid van hun lichaam te bevorderen. Bij een zware inspanning heb je veel energie nodig en draait het verbrandingsproces in je lichaam op volle toeren.

‘Wij zijn geen topsporters, wij willen alleen een gezond lichaam!’

Door vlak voor een zware inspanning veel koolhydraten te eten, blijft je lichaam voldoende energie houden voor langere tijd. Echter, wij zijn geen topsporters en wanneer wij Paleo-liefhebbers teveel pasta gaan eten, kan ons lichaam de hoeveelheid koolhydraten niet aan. Beter van niet dus binnen Paleo.


De schokkende cijfers van teveel suiker

We kennen allemaal de ziekte diabetes, beter bekend als suikerziekte. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) houdt elk jaar in de gaten hoeveel mensen aan diabetes lijden. De laatst gepubliceerde cijfers zijn uiterst schokkend. In een tijdsbestek van 11 jaar, van 2000 tot 2011 is het aantal Nederlanders met diabetes meer dan verdubbeld! Is er meer bewijs nodig voor het teveel aan suiker wat we met zijn allen binnenkrijgen? Nog meer cijfers?

 • Op dit moment zijn er in Nederland 834.100 mensen met diabetes, daarnaast zijn er nog ongeveer 200.000 mensen die wel diabetes hebben, maar waarbij de diagnose nog niet is gesteld.
 • In totaal heeft dus ongeveer 6,5% van de Nederlanders diabetes
 • 750.000 Nederlanders lopen een grote kans om diabetes 2 te krijgen vanwege een verstoorde suikerhuishouding
 • Elk jaar komen er meer dan 50.000 diabetespatiënten bij

‘Changing your lifestyle is just a way of becoming healthier’

Met deze cijfers is het duidelijk genoeg dat we ons voedingspatroon zullen moeten aanpassen. Met de Paleo-levensstijl krijgen we onze suikerhuishouding weer op orde en bewijzen we samen dat we niet afhankelijk zijn van de voedselindustrie. We kunnen samen een vuist maken tegen het suikeroverschot.

We worden te dik

Het is niet verwonderlijk dat door al het suiker in ons voedsel we steeds dikker worden. Natuurlijk kan ik dit hier tegen je zeggen, maar officiële cijfers ondersteunen het feit dat er steeds meer mensen met overgewicht bijkomen in Nederland. Volgens de gezamenlijke gezondheidsmonitor van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek), het RIVM en de GGD, kampte in 2012 48.3% van de Nederlanders van 19 jaar en ouder met overgewicht. Lees deze regel nou nog eens en concludeer met mij samen dat het gaat om 1 op de 2 Nederlanders die te zwaar is!

1 op de 2 Nederlanders is te zwaar !!!

Als we kijken naar de cijfers van 65-plussers is het aantal te zware Nederlanders nog groter. Maar liefst 59.2% van deze groep mensen lijdt aan overgewicht. Het is lastig om deze laatste groep mensen nog van het overgewicht af te helpen, maar er is zeker een slag te winnen bij de jongere generatie. Daarom zou ik iedereen willen aanraden om de Paleo-levensstijl aan te gaan hangen.

Je lichaam in de fitheidsmodus

Met het eten van de juiste en gezonde voeding zet je jouw lichaam in de fitheidsmodus. Met de benodigde voedingsstoffen gaat jouw lichaam aan de slag om vet te verbranden, meer energie te leveren en het lichaam in het algemeen gezonder te maken. De grote winst is dat je gezonder gaat leven en daarbij ook nog afvalt. Het fijne is dat je meer energie overhoudt om bijvoorbeeld te gaan bewegen. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: je kunt meer gaan bewegen en je valt af.


Geloof niet in crashdiëten!

Is dit niet precies wat elk ander crashdieet belooft? Ja, dat klopt, maar het grote verschil is dat het bij crashdiëten gaat om resultaten op korte termijn, die vaak niet te behalen zijn. Bij Paleo gaat het om de lange termijn. Je brengt een verandering aan in je dagelijkse voeding en leven en deze verandering heeft een groot effect op het lichaam. Op naar de fitheidsmodus voor iedereen!

Profiteer mee van de voordelen van Paleo

Ik gebruik graag deze gelegenheid om jou te wijzen op de voordelen van Paleo. Natuurlijk zijn het er ontzettend veel, maar de belangrijkste zet ik even op een rijtje:

Ik begin met de gezondere darmflora. Het is goed om te weten dat we in ons lichaam vele soorten bacteriën hebben, die onder te verdelen zijn in goede en slechte. De goede bacteriën helpen bij het aanvallen van de slechte bacteriën en ze zorgen voor een betere weerstand van het lichaam. Een wetenschappelijk onderzoek van Bengmark heeft aangetoond dat mensen op het platteland in de westerse wereld veel meer goede bacteriën in hun lichaam hebben dan stedelingen.

‘Mensen op het platteland hebben een gezondere darmflora door het eten van natuurlijke producten,’ aldus Bengmark

 

Deze bevinding is niet zo verwonderlijk als je je bedenkt, zoals Bengmark ook betoogt, dat op het platteland nog veel vaker puur en natuurlijk voedsel gegeten wordt. Hetzelfde voedsel als in de Paleo-levensstijl dus! Het is belangrijk dat jouw darmflora gezond is omdat de goede bacteriën voeding nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Met het Paleo-voedingspatroon ben je er zeker van dat jij de juiste voeding binnen krijgt om de goede bacteriën hun werk optimaal te laten doen.

Betere nachtrust met Paleo

Het is voor veel mensen frustratie nummer 1: niet lekker kunnen slapen en als gevolg daarvan de grote vermoeidheid overdag. Bijkomend nadeel zijn de eetaanvallen die je ‘s nachts kunt krijgen als gevolg van te weinig nachtrust. Dit heeft te maken met de hormonen ‘Leptine’ en ‘Ghreline’. Het eerstgenoemde hormoon heeft te maken met jouw ‘tevredenheid’ terwijl Ghreline ook wel bekend staat als het ‘hongerhormoon’. Als je een te korte nachtrust krijgt, dat wil zeggen minder dan 6 uur per nacht, maakt het lichaam extra ‘Ghreline’ aan.

‘Goede nachtrust = minder honger = beter in balans’

Op basis van de extra aanwezigheid van dit hormoon in het lichaam, denken jouw hersenen dat er gegeten moet worden. Normaal zorgt het hormoon ‘Leptine’ ervoor dat er na het eten van voldoende voedsel een seintje teruggaat naar de hersenen dat je genoeg gegeten hebt. Echter, bij ernstig slaaptekort wordt er te weinig Leptine aangemaakt en blijft het seintje naar je hersenen dus uit. Kortom, te weinig slaap is meer honger en minder remming om te eten, waardoor het voor de hand ligt dat je aan gaat komen.

Geloof niet in de diëten die je beloven 10 kilo af te vallen in 10 dagen, kies voor Paleo!

Om te voorkomen dat je nachtelijke eetpartijen gaat krijgen als gevolg van te weinig nachtrust, is het van belang om de hormoonhuishouding op orde te krijgen. Met het Paleo-voedingspatroon is dit geen probleem. De gerechten zijn uitgebalanceerd en bevatten de juiste voedingsstoffen om de hormoonhuishouding van jouw lichaam volledig op orde te brengen. De juiste hormonen worden gestimuleerd en de verkeerde hormonen afgeremd. Door gezond en gevarieerd te eten met de Paleo-levensstijl zorg je voor een betere nachtrust. Meer slapen betekent meer energie overdag. Dat betekent dat je fitter op je werk komt, meer zin en tijd hebt om ‘s avonds wat leuks te doen met vrienden en dat je veel meer plezier uit je dag kunt halen!

Ik eet Paleo’ voor een gezonder en fitter lichaam!

Paleo heeft mijn leven veranderd en ik vind dat ik jou ook de gelegenheid moet geven om mee te genieten van het succes van deze levensstijl. Zeg nou zelf, jij wilt toch ook een gezonder en fitter lichaam? Jij wilt toch ook afvallen? Jij wilt toch ook meer energie hebben? Speciaal voor jou heb ik daarom het boek ‘Ik eet Paleo’ geschreven. In dit boek leg ik alle principes van Paleo op een heldere manier uit. Ik geef aan welk eten en drinken wel past binnen de Paleo-levensstijl en welke producten je beter uit je dagelijkse voedingspatroon kunt verwijderen. Je zult net als ik ontdekken dat de Paleo-gerechten nog veel lekkerder te zijn dan de gerechten die je nu dagelijks op tafel zet, met als voordeel dat je er nog gezonder en fitter van wordt ook! Dit wil jij toch ook? JA? Dan heb ik iets moois voor jou…

Om jou de optimale Paleo-belevenis te geven, heb ik twee pakketten samengesteld: het Paleo-basispakket en het Paleo pro-pakket

Fysiek Boek: Ik Eet Paleo *

* Fysiek boek alleen bij aanschaf van Paleo Pro-pakket

Het boek ‘Ik eet Paleo’ maakt je wegwijs in de wereld van gezond leven. Het geeft je nieuwe inzichten over voeding en zal jouw wereld op z’n kop zetten. En dat is nodig ook. De meeste diëten zijn namelijk zelfs schadelijk. Maar daar blijft het niet bij. Ook vind je in dit 207 pagina’s tellende boek 80 heerlijke Paleo recepten.

E-book: Ik Eet Paleo (Digitaal)

Wanneer je het Pro of Basis pakket aanschaft krijg je direct het boek ook als PDF (e-book) en kun je vandaag nog aan de slag gaan met Paleo:)

Het boek ‘Ik eet Paleo’ maakt je wegwijs in de wereld van gezond leven. Het geeft je nieuwe inzichten over voeding en zal jouw wereld op z’n kop zetten. En dat is nodig ook. De meeste diëten zijn namelijk zelfs schadelijk. Maar daar blijft het niet bij. Ook vind je in dit 207 pagina’s tellende boek 80 heerlijke Paleo recepten.

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.03.13

10 keer ontbijt met Paleo (Digitaal)

Het ontbijt is een belangrijke maaltijd binnen Paleo. Als je de dag met de juiste voedingsstoffen begint, heb je energie voor 10. In dit e-book vind je 10 heerlijke ontbijtgerechten die perfect passen binnen het Paleo-voedingspatroon.

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.03.13

20 keer lunch met Paleo (Digitaal)

De lunch is een vaak vergeten maaltijd, maar binnen Paleo herstellen we dit eetmoment in ere. Met dit e-book ontvang jij 20 lekkere lunchgerechten, bereid met verse Paleo-ingrediënten. De lunchgerechten zijn in een handomdraai te bereiden en geven je voldoende kracht en energie voor de rest van de dag.

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.03.13

20 keer uit eten met Paleo (Digitaal)

Een levensstijl die gezond is en waarbij je nog lekker kunt genieten: dat is Paleo. Uit eten gaan hoort ook bij genieten. In dit e-book krijg je 20 prachtige adviezen over uit eten gaan met Paleo.

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.03.13

10 toetjes van Paleo (Digitaal)

Nee, Paleo is geen dieet waarbij de toetjes rigoureus worden afgeschaft. De maaltijd afsluiten met een toetje is juist ontzettend belangrijk. En wie dacht dat de toetjes saai zouden worden binnen Paleo heeft het mis. Maak bijvoorbeeld eens een Paleo cheesecake. Ontzettend lekker en gezond.

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.03.13

10 Paleo Smoothies (Digitaal)

Smoothies zijn op dit moment ontzettend populair. Lekker groente en fruit toevoegen en drinken maar. Binnen Paleo is het geen probleem om smoothies te drinken, sterker nog, met dit e-book maak jij 10 heerlijke smoothies die volledig Paleo zijn!

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.03.13

Tijdelijk 4 extra bonussen t.w.v €114,00 wanneer je vandaag besteld!!

Bonus 1: 10 Bonus Paleo Recepten (Digitaal)

Met het boek 'Ik eet Paleo' heb je al gauw door welke ingrediënten passen binnen de Paleo-levensstijl. Toch kan ik me voorstellen dat je nog even extra inspiratie nodig hebt. Met dit e-book heb je nog eens 10 bonusrecepten bij de hand.

Gratis (t.w.v. €9,00)

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.03.13

Bonus 2: The Fat Burning Workout (Digitaal)

Het voedingspatroon is belangrijk binnen Paleo, maar ook bewegen hoort bij onze levensstijl. De Fat Burning Workout is speciaal ontworpen voor 'Ik eet paleo' en is een compleet trainingsprogramma voor thuis, opgesteld door twee fitnesscoaches. Deze training, die je thuis kan doen, zorgt er voor dat je lichaam in een vetverbrandingsmachine verandert. Door deze korte workouts stimuleer je je metabolisme en zal je meer vet gaan verbranden.

Gratis (t.w.v. €67,00)

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.03.13

Bonus 3: The Fat Burning Workout Video's (Digitaal)

Om de oefeningen goed uit te voeren hebben wij van alle oefeningen een duidelijke instructie video gemaakt. Zo weet je zeker dat je oefeningen goed kunt uitvoeren. Deze oefeningen kun je in het ledengedeelte direct bekijken. Het fijne van The Fat Burning Workout is dat je geen sportschool nodig hebt. Je kunt de oefeningen gewoon thuis doen.

Gratis (t.w.v. €19,00)

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.03.13

Bonus 4: The Fat Burning Workout DVD*

* DVD zit alleen bij aanschaf van Paleo Pro-pakket

Zie jij liever de oefeningen terug op tv? Dat kan. Wij hebben alle oefeningen van The Fat Burning Workout op dvd gezet. Wel zo makkelijk.

Gratis (t.w.v. €19,00)

Wat zeggen anderen van het boek...


Timothy

"Paleo is het helemaal voor mij. ik doe al jarenlang trainen in de sportschool en heb ook al wat diŽten gebruikt maar sinds vorig jaar wilde ik niet meer mezelf uithongere. Ik merkte gewoon dat ik condisjioneel steeds minder werd en daar had ik geen zin meer in. paleo is daarom voor mij echt fijn. eindelijk heb ik weer plezier in het leve en dat is een tijd gelede. Ik mag nu weer lekker eten en drinke van mezelf wat ik wil en daarmee val ik ook nog af. wat ik nooit goed dee was alles met mate doen. Dankzij het e-book heb ik nu geleerd om mijn eten en drinke beter op elkaar af te stemme waardoor ik gezondere voeding binnen krijg en in combinatie met sporte gaat dat prima. ik wilde graag met deze reactie late weten dat het paleoboek goed is en ook erg duidelijk. de recepten zijn goed uit te voere en smake ook nog erg lekker en de gratis workout die je er bij krijgt is ook erg leuk om te doen. wel intensief maar gelukkig hep je nu genoeg energie door de paleo dieet."

Chantal

"Ik was altijd wat skeptisch over wondermiddelen en afvaltherapieŽn. DiŽten was niks voor mij en ik deed er ook liever nooit aan mee, ook al zag ik dat vriendinnen om me heen er fanatiek mee bezig waren. Ik zag niks in het idee om jezelf vrijwillig uit te hongeren en was daarnaast altijd bang voor de gevolgen op de lange termijn. Maar Paleo heeft mijn hart gestolen. Mijn vriendinnen en ik zijn nu al enkele maanden bezig met het Paleo voedingspatroon en elke week komen we samen om nieuwe gerechten te proberen. Tot op heden zijn we nog niet teleurgesteld en waren de gerechten en drankjes erg smaakvol. Naast het lekkere eten en drinken is het natuurlijk belangrijk of er ook resultaat is op het gebied van afvallen en meer energie krijgen. Daar kan ik alleen maar ja op zeggen. Sinds enkele weken zijn we ook weer samen gaan sporten. Daarmee is het Paleo E-book goed geweest voor meerdere dingen: het eten en drinken is lekkerder dan ooit, ik ben weer gaan sporten en ik zie mijn vriendinnen meer dan ooit. Eigenlijk alleen maar voordelen en het lijkt me fantastisch om steeds meer mensen te overtuigen van de goede werking van het Paleo E-book. Daarom raad ik je ook absoluut aan om net als mijn vriendinnen en ik gebruik te maken van dit bijzondere boek. Met groet, Chantal"

Koen

"Als man is het altijd wat lastig om te zeggen dat je wilt afvallen. Het is niet stoer en je wordt al snel uitgelachen door je vrienden. Ik ben zelf wat gezetter en heb een hekel aan sporten. Ik heb het wel een tijdje geprobeerd in de sportschool, maar tussen alle bodybuilders voelde ik me niet bepaald thuis. Daarom was ik op zoek naar een handig middel om af te vallen, zonder dat ik daarvoor de deur uit hoefde of veel hoefde te bewegen. Begrijp me niet verkeerd, sporten vind ik best aardig, maar urenlang met gewichten in de weer hoeft van mij niet. Gelukkig hielp het veranderen van mijn voedingspatroon al een heleboel. Ik kan daarmee wel zeggen dat het E-book 'Ik eet Paleo' mijn leven heeft veranderd. Ik ben zelfverzekerder geworden over mijn lichaam, durf weer naar het zwembad te gaan zonder dat anderen me gaan uitlachen en ik heb een stuk meer energie. Ik hoor alleen maar positieve reacties van me en iedereen vraagt dan ook hoe ik dit resultaat bereikt heb zonder fanatiek te gaan sporten. Vol enthousiasme vertel ik mijn vrienden dat het me gelukt is dankzij dit boek. Iedereen zou Paleo moeten gaan toepassen in zijn voedingspatroon! Vriendelijke groeten, Koen"

Kies je pakket. De verzending is GRATIS!

Basis-Pakket (digitaal)

€37,00
 • e-boek "Ik eet Paleo"
 • E-BOEKEN
 • e-boek "10 keer een ontbijt met Paleo"
 • e-boek "20 keer een lunch met Paleo"
 • e-boek "10 Paleo Smoothie Recepten"
 • e-boek "20 keer uit eten met Paleo"
 • e-boek "10 toetjes van Paleo"
 • e-boek "10 Bonus Paleo Recepten"
 • e-boek "De Fat burning Workout"
 • toegang tot de online video’s

Pro-Pakket

€47,00
 • gedrukte boek "Ik eet Paleo"
 • E-BOEKEN
 • "Ik eet Paleo"
 • "10 keer een ontbijt met Paleo"
 • "20 keer een lunch met Paleo"
 • "10 Paleo Smoothie Recepten"
 • "20 keer uit eten met Paleo"
 • "10 toetjes van Paleo"
 • "10 Bonus Paleo Recepten"
 • "De Fat burning Workout"
 • gratis DVD + online video's

Het fysieke boek

€47,00
 • gedrukte boek "Ik eet Paleo"