In mijn boek geef ik je veel uitleg over het Paleo-principe. Ik kom met uitgebreide achtergrondinformatie over voeding, over gezond leven en over hoe jij je doelen kunt realiseren. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat je in de praktijk gezond gaat eten. Daarom heb ik bij mijn boek 80 recepten laten ontwikkelen. Alle recepten zijn volkomen Paleo-proof en zijn echt super lekker. De recepten die ik in mijn boek heb opgenomen zijn eenvoudig te bereiden en voorzien van duidelijke foto’s en instructies.

Ik vind het belangrijk dat je leeft volgens het Paleo-principe. Paleo is niet iets wat je even doet. Paleo laat je visie op voeding volledig veranderen en daarom gaat het over iedere maaltijd en ieder soort voeding dat je eet. Om dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken heb ik ervoor gekozen om de recepten zo in te delen dat je op ieder moment een verantwoord recept kan maken.

Ik heb de volgende modules gemaakt:

  • Module 3: 10 keer een ontbijt met Paleo In het boek "10 keer een ontbijt met Paleo" vind je 10 heerlijke ontbijtrecepten. Zodat je iedere dag met Paleo kunt beginnen
  • Module 4: 20 keer een lunch met Paleo Ik inspireer je in mijn boek "20 keer een lunch met Paleo" graag met 20 recepten voor een gezonde lunch

  • Module 5: 10 Paleo Smoothie Recepten Iedereen heeft wel eens even trek zo in de namiddag, daarom geef ik je het boek "10 Paleo Smoothie Recepten" om verantwoord de honger te stillen

  • Module 6: 20 keer uit eten met Paleo Natuurlijk is gezond avondeten belangrijk. Daarom krijg je van mij 20 recepten voor een gezonde avondmaaltijd in "20 keer uit eten met Paleo"

  • Module 7: 10 toetjes van Paleo Paleo is niet alleen gezond eten, maar ook lekker eten! In het boek "10 toetjes van Paleo" vind je 10 heerlijke, gezonde toetjes!

Als je al deze modules achter elkaar legt krijg je in total 80 recepten. Deze recepten zijn supergezond, 100% Paleo en lekker makkelijk te maken. Om je alvast enthousiast te krijgen kan je hier gratis 10 recepten downloaden.